Відома телеведуча та акторка Вікторія Боня регулярно публікує у соцмережах власні світлини, на яких вона завжди виглядає досить красиво та спокусливо.

Тому багато фанів Вікторії переконані, що у зірки немає проблем, а її життя більше схоже на казку. Проте, як виявилося, в житті Вікторії досит часто розчаровується.

Так, в одному зі своїх акаунтів у соцмережах, Боня поділилася новим відвертим постом, у якому вона розповіла про свої переживання та думки. За словами світської левиці, протягом декількох років вона відчуває себе неймовірно самотньою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я рідко показую сльози, рідко кричу від болю так, щоб чули інші ... Але це не означає, що я не плачу і мені не буває боляче! Я мрію стати слабкою і зустріти на стільки сильного чоловіка, щоб більше не доводилося грати роль сильної жінки. Впевнена, багато хто зрозуміє мене і розділять цю біль самотності, яка з'їдає мене ось уже кілька років ", - розповідає телеведуча.

Нагадаємо, раніше українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася секретами зваблення.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик поділилася зі своїми шанувальниками пікантною темою. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла своїм підписникам у соціальних мережах про секрети зваблювання коханих чоловіків. І спитала у жінок, як вони зваблюють чоловіків і якими прийомами користуються.

"Хочу підняти трохи жіночу тему – дівчата, діліться: які у вас методи зваблення коханих чоловіків? По буднях коли вони дуже втомлюються після роботи? З моїх секретних методів – неслухняне волосся, загадковий погляд і стейк!"
– жартівливо написала Лілія Ребрик.

Зірка додала, що ніколи не шкодує теплих слів для свого кохана чоловіка.

"А ще, в домі має пахнути пирогами і коханням", – наголосила Лілія.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що українська телеведуча приємно вразила новим іміджем.

Також "Знай.uа" писав, про те, що скандальна телеведуча показала сталевий прес.