В Ізраїлі обрали девіз 64-го міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, який пройде з 14 по 18 травня 2019 року в Тель-Авіві. Він звучить як: "Дозволь собі мріяти" (Dare to Dream). Про це повідомили в неділю в прес-службі організатора конкурсу.

"Цей надихаючий слоган представляє і символізує все, що стосується пісенного конкурсу Євробачення. Мова йде про інтеграцію, про різноманітність, про єдність. Стоячи на сцені, дозволяючи собі мріяти про перемогу на Євробаченні, будьте досить сміливими, досить впевненими, виступаючи перед світовою аудиторією. Це те, про що варто мріяти", – розповів виконавчий директор пісенного конкурсу Йон Ола Санд.

Доводиться замикати двері: Мelovin зізнався, як Євробачення змінило його життя

Девіз майбутнього конкурсу оголосили після зустрічі виконавчого директора Євробачення і прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньяху.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Такий слоган пояснили надихаючим прикладом перемоги на минулому конкурсі співачки з Ізраїлю Нетты Барзілай.

"Вона вийшла на сцену з мрією повернути Євробачення в Ізраїль. І їй це вдалося", – зазначив він.

В 2019 році Євробачення пройде в Тель-Авівському центрі ярмарків в Ізраїлі. Півфінали огляду призначені на 14 і 16 травня, фінал – на 18 травня.

Нагадаємо, раніше український співак Melovin, який виступав на Євробаченні в минулому році поділився своєю історією створення бренду парфумів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 13-річна російська співачка з Барнаула Ганна Філіпчук представила кліп на пісню "Непереможні", з якою виступить на дитячому "Євробаченні-2018".

Також "Знай.uа" писав, що в понеділок, 15 жовтня, правління національної телекомпанії Болгарії (BNT) ухвалило рішення відмовитися в наступному році від участі в міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". Про це повідомляється на сайті телекомпанії.