Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram новим спільним кадром з донькою Сонею. Так, знаменитість зробила селфі, на якому дівчинка ніжно цілує маму в щоку. Шанувальники ж давно помітили, що Соня і Віра схожі одна на одну як дві краплі води.

"💙💙 я твоя опора. я твоя підтримка. я твоя віра.", - зворушливо підписала кадр Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Красуні такі😍😍😘🌹", "Добрий ранок красуні 😍😍Ну зовсім не скажеш , що мама і дочка 💖💖", "Просто чудові, дві красуні 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗🤩🤩", "Ви чудово виглядаєте! Така ніжна і молода мама, така схожа на неї дочка!", "Яка Соня вже велика...Дві красуні🌹".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.

А ще артистка сіла на краю балкона в спідниці з леопардовим принтом і зізналася, що перебуває в гармонії з собою.