Голлівудська кіноактриса Наталі Портман прикрасила обкладинку відомого американського видання Vanity Fair. В грудневому випуску журналу можна знайти не лише відверте інтерв’ю, а й вишукану фотосесію.

Про це повідомляють на сайті видання.

Для фотоісторії, автором якої став американський художник і фотограф Ерік Мадіган Хек, зірка одягнула наряди відомих преміальних марок: Oscar de la Renta, Miu Miu, Calvin Klein та інші. Обкладинку глянцю Наталі прикрасила в сяючій звабливій сукні, а на інших знімках постала у яскравих та соковитих платтях.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В інтерв’ю Портман зачепила тему секс-скандалу в Голлівуді, про який вже говорять більше року. 37-річна жінка зазначила, що їй було неймовірно боляче усвідомити, що багато її колег-жінок стали жертвами сексуальних домагань.

"Мені пощастило не мати такого досвіду. І мені було боляче дізнатися, що так багато жінок проходили це прямо поруч зі мною. Ешлі Джадд, Міра Сорвіно, Ума Турман – жінки, якими я завжди захоплювалася і з якими мені пощастило працювати... Вони завжди були неймовірно добрі до мене і завжди підтримували мене. Це приголомшливі приклади для наслідування. Мені було дуже боляче дізнатися, що вони пройшли через це", - розповіла Портман.

Портман також додала, що в кіноіндустрії завжди було легко образити жінку:

"Наша культура - місце, де чоловіки досить часто поводяться абсолютно недоречно. У цій культурі жінку легко образити. Але є і друга сторона медалі, адже ми звикли називати чоловіків поганими хлопцями, а з недавніх пір вони стали не просто поганими хлопцями, а справжніми абьюзерами", - додала вона.

Відзначимо, в честь виходу свіжого номера з Портман на обкладинці, Vanity Fair опублікував на YouTube ролик, в якому актриса згадує свої ролі в фільмах з самого початку кар'єри, коментуючи найбільш яскраві з них.

Напомним, Натали Портман наконец-то показала, что у принцессы Леи под платьем.

Как ранее сообщал портал "Знай.ua", Натали Портман опровергла главные мифы о веганстве.

Также портал "Знай.ua" писал о настоящих именах голливудских звезд, о которых вы точно не знали.