Відома світська левиця Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, показала дуже милі фото доньки в Instagram. Так, маленька Тру Томпсон в цьому році святкує свій перший Хеллоуїн. З цього приводу щаслива мама підготувала маляті безліч костюмчиків: панди, свинки, овечки, тигра і єдинорога.

"Щасливого Хеллоуїна!!!! Це наш перший Хеллоуїн разом !!!! Вона дуже мила, щоб лякати !! (Не судіть мене, у мене більше костюмів для публікації, лол) 🦄🐼", - трепетно підписала серію кадрів Хлої. За добу знімки зібрали 4,5 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати маленьку Тру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон зблизька і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Хлої наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам, розмістивши нові фото на сторінці в Instagram.

А ще Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram. Так, Кім 21 жовтня виповнилося 38 років. З цього приводу вся сім'я виклала зворушливі пости.