Всесвітньо відома модель Наомі Кемпбелл разом зі своєю 67-річною матір’ю Валері Морріс-Кемпбелл знялась для різдвяної рекламної кампанії бренду Burberry.

Наомі Кемпбелл

Придумав створти таку оригінальну фотосесію Ріккардо Тіші, який є модельєром та креативний директором модного будинку Burberry.

Для того аби створити незвичайну та чуттєву фотомемію, активно використовували авторський стиль британської художниці Джуно Каліпсо, жінка відома тим, що досить вправно створює оптичні ілюзії на світлинах.

Валері Морріс-Кемпбелл

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

На нових фото на Instagram-сторінці дизайнера дійсно можна побачити, що фотографії наче переділені, але видно, що на зображенні є одна і та ж людина. Наомі зі своєю матір’ю модно причепурилися, жінки одягнули стильні класичні костюми та білі сорочки, вдало скомпонувавши та підкресливший свій образ лаконічними прикрасами.

Також відомо, що крім зіркової матусі і доньки у незвичайній фотосесії також взяли участь такі відомі постаті як акторка Крістін Скотт Томас, актор Метт Сміт та виконавиця M.I.A.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилася перша фотосесія легендарної Мерилін Монро.

Навколо особистості легендарної акторки Мерілін Монро літає багато міфів і чуток. Але нещодавно в мережі з'явилися фото з, можливо, першої в житті Мерілін фотосесії.

Фотографії нікому не відомої Норми Джин Догерті Бейкер зроблені, коли дівчині було 19 років. Відомо, що майбутній секс-символ США фотографував Річард К. Міллер. Про це пише портал "Політека".

Так, фотосесія проходила в 1946 році, а її автор не мав ні найменшого поняття, що його недосвідчена модель в майбутньому перетвориться на одну з найвідоміших жінок в світі. Під час фотосесії Норма — справжнє ім'я Монро - ще не була блондинкою, проте вже випромінювала неповторний шарм свого фатального образу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що фотосесію відомої моделі "прикрасив" допитливий голий мужик.

Також "Знай.ua" писав, про те, що модель заплатила ніччю жахів за голу фотосесію в святині.