Навколо особистості легендарної акторки Мерілін Монро літає багато міфів і чуток. Але нещодавно в мережі з'явилися фото з, можливо, першої в житті Мерілін фотосесії.

Фотографії нікому не відомої Норми Джин Догерті Бейкер зроблені, коли дівчині було 19 років. Відомо, що майбутній секс-символ США фотографував Річард К. Міллер. Про це пише портал "Політека".

Так, фотосесія проходила в 1946 році, а її автор не мав ні найменшого поняття, що його недосвідчена модель в майбутньому перетвориться на одну з найвідоміших жінок в світі. Під час фотосесії Норма — справжнє ім'я Монро - ще не була блондинкою, проте вже випромінювала неповторний шарм свого фатального образу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Сам фотограф прокоментував цю знакову для нього фотосесію.

"Вона була просто солодкою, привабливою дівчиною з великими амбіціями", заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилися нові подробиці про смерть відомої акторки. Американську кіноакторку 36-річну Мерилін Монро знайшли мертвою в її будинку в Лос-Анджелесі 5 серпня 1962 року.

На сьогодні існує кілька версій причини смерті Монро. Це здійснене спецслужбами вбивство за наказом братів Кеннеді щоб уникнути розголосу їх сексуальних зв'язків. Друге - передозування наркотиками або самогубство.

Варто нагадати, що відома американська акторка Мішель Вільямс, яка відома за такими картинами як "Найбільший шоумен" та "7 днів і ночей з Мерилін", в таємниці від сторонніх очей вийшла заміж. Її чоловіком став автор пісень, а також продюсер і музикант Філ Елверум.

На весільній церемонії, яка пройшла в горах Анірондак, були присутні лише близькі друзі і діти молодят.

Нагадаємо, вони живі, поки ми пам'ятаємо: останні фото знаменитостей незадовго до смерті.

Як повідомляв Знай.uа ідеалу не існує: як змінювалися еталони жіночої краси за останні 100 років.

Знай.uа писав, ви будете шоковані: спливла розгадка вбивства Джона Кеннеді.