Йосип Кобзон помер 30 серпня. Романа Карцева не стало 2 жовтня. А вже 27 жовтня віддав богу душу Микола Караченцова. Якщо уважно спостерігати, то можна знайти в їхній смерті багато спільного, пишуть російські ЗМІ.

Перше, що впадає в око - прізвища всіх трьох артистів починаються на літеру "к". Як говорять спеціалісти з онмастики, ця літера вказує на твердість у характері людини. Люди з іменами на "к" більш пристосовані до життя, і взагалі ця буква пов'язана з чіткістю.

Друге співпадіння - з кожним з цих артистів дружила Алла Пугачова і не пропустила останнього прощання з ними. На всіх трьох панахидах Примадонна російської естради була в широкополому капелюсі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Але найбільш містичне криється в самій Пугачовій. Містика – слово, яке пов'язане з усім, що відбувається в житті Алли Борисівни.

Пугачова одного разу поділилась зі своїми друзями родинною таємницею Виявляється, у неї була бабуся, яка займалася чаклунством і магією.

Як згадує Владимир Пресняков, він був приголомшений здатністю і самої Пугачевої. Одного разу, коли він грав у більярд, до нього підійшла Алла і запропонувала, не торкаючись куль, перенести їх.

"Співачка володіє найпотужнішим магнетизмом, а також неймовірною силою думки і гіпнозом. Недарма вона така улюблена і затребувана досі", - вважає Пресняков.

Нагадаємо, що Йосип Кобзон помер на 81-му році життя. Його поховали поряд з матір'ю в іудейській частини Востряковського цвинтаяа на південному заході Москви. Роман Карцев помер у 79 років від зупинки серця після інфаркту і пневмонії. Його могила знаходиться на Троєкуровському цвинтарі. Там же упокоївся і Микола Караченцов, якому було 73 роки.

Нагадаємо, примадонна російської і радянської естради Алла Пугачова відреагувала на смерть відомого актора Миколи Караченцева.

Як повідомляв Знай.uа, у мережі спливли шокуючі висловлювання Караченцева про Майдан

Також Знай.uа писав про 7 знаменитостей, яких випадково відправили на той світ.