Зіркова пара Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак, які нещодавно одружилися, нарешті оприлюднили світлини зі свого весілля.

На важливу подію до молодят завітало 70 найближчих друзів, серед яких були Камерон Діаз з чоловіком, Стівен Спілберг, Роберт Дауні-молодший, Роб Лоу та інші. Дочка Гвінет від шлюбу з Крісом Мартіном була подружкою нареченої.

На щасливих знімках чудово видно, як закохана пара прямує до вівтаря. Відома наречена відзначилася оригінальною весільною сукнею від Valentino, яка була розшита мереживом. Коли церемонія та найсерйозніша частина свята минули і черга дійшла до танців, наречена змінила незручну сукню на стильний комбінезон від Stella McCartney.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, в мережі з'явилися й інші знімки з весілля Гвінет і Бреда. На фото видно, як один - Роберт Дауні-молодший вітає молодих, в той час, коли молодята обіймаються та танцюють.

Варто зазначити, що Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак познайомилися в 2010 році, протягом 4 років у них зав'язалися стосунки.

Нагадаємо, раніше Гвінет Пелтроу знайшла свою долю.

Сорокап'ятирічна голлівудська актриса Гвінет Пелтроу офіційно оголосила про свої заручини з 46-річним продюсером Бредом Фелчаком (який працював над створенням телесеріалів "Лузери" і "Американська історія жахів»).

"Нам неймовірно пощастило, що ми підійшли до цього етапу нашого життя, коли наші спільні успіхи і невдачі можуть служити цеглинками для побудови здорових і щасливих стосунків", - йдеться в заяві пари.

Фелчук вже отримав повне схвалення колишнього чоловіка своєї нареченої - британського музиканта Кріса Мартіна. Чоловіка знайшли спільну мову і подружилися. Кажуть навіть, що Кріс буде вести Гвінет до вівтаря - замінивши тим самим її покійного батька, режисера Брюса Пелтроу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що Гвінет Пелтроу виходить заміж.

Відома голлівудська акторка Гвінет Пелтроу і її бойфренд - сценарист, режисер і продюсер серіалу "Американська історія жахів" Бред Фелчак вирішили узаконити свої стосунки і піти під вівтар.

Також "Знай.ua" писав, про те, що Гвінет Пелтроу з'явиться в третьому "Капітані Америці".