Жовтень став місяцем втрат серед знаменитостей. Цього разу жертвою раптової і трагічної смерті став 34-річний каскадер і циркач з Казахстану Касим Жумагужин. Його трюки відомі публіці по 25 картинах, у тому числі казахстанським російським і західним. Жумагужин ділив знімальний майданчик з Кіану Рівзом, Арнольдом Шварценеггером, Сильвестром Сталлоне, Джейсоном Стетемом і Чаком Норрісом, показав себе в казахсько-французькій стрічці Кочівник, картині 47 ронінів та інших знаменитих фільмах.

Смерть каскадера настала 3 листопада. В одному з нічних клубів Алма-Ати під час гелловінської вечірки Касим изорбажал мумію, підвішену до стелі. Перед початком шоу Касим Жумагужин і його команда перевірили обладнання. Артист сказав, що його нічого не турбує і він комфортно себе почуває в підвішеному стані.

Через 15 хвилин артист відчув себе погано. Касима спустили з висоти, вивели на вулицю подихати свіжим повітрям і викликали швидку допомогу. Однак лікарі не змогли врятувати життя Жумагужина. Причиною смерті став інфаркт.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про трагічну смерть популярного джазмена Романа Гриньова. Басист був популярним музикантом, проте це не допомогло йому справитися з якоюсь внутрішньою трагедією. Однією з версій його смерті є суїцид – музикант випав з вікна 17 поверху, коли знаходився один в квартирі. Родичі зірки відмовляються вірити в самогубство, вважаючи подію нещасним випадком.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також ми повідомляли про те, що трагічно загибла зірка Дизель Шоу і КВК, Марина Поплавська, передчувала свою смерть – фанати знайшли в мережі її містичне послання-пророцтво, яке розхвилювало фанатів. Від цього факту кров холоне в жилах!

Крім того, нещодавно стало відомо про смерть ще одного популярного джазового музиканта - Американський джазовий трубач Рой Харгроув помер на 50-му році життя.

Про це повідомляє журнал Variety.

Зараз вже відомо, що за інформацією видання, причиною смерті артиста став серцевий напад. Повідомляється, що Харгроув вже кілька років перебував на діалізі і був госпіталізований з-за хвороби нирок.

Варто відзначити, що музикант планував виступ в Нью-Джерсі в рамках відомого джазового фестивалю TD James Moody.

Крім того, варто відзначити, що Рой Харгроув був шість разів номінований на премію Греммі, двічі ставав лауреатом - у 1998 році за альбом "Habana" і в 2002-му за "Directions in Music: Live at Massey Hall". Колеги музиканта вважали його найвидатнішим трубачем свого покоління.