У Москві викинувся з вікна своєї квартири популярний джазовий музикант Роман Гриньов, однак його близькі не можуть повірити, що знаменитість скоїла суїцид. Це сталося у неділю, 4 листопада, повідомили у соцмережі Вконтакте близькі бас-гітариста.

Попередньо повідомляється, що Гриньов знаходився один в квартирі, коли вирішив здійснити страшний вчинок. Він вистрибнув з сімнадцятого поверху, численні травми, отримані при падінні, виявилися несумісними з життям. На місце викликали швидку допомогу, але це було марно. Тіло, виявлене на асфальті, вже було безжиттєвим і страшно понівеченим

За попередніми даними, джазмен Роман Гриньов перебував у квартирі один. Музикант помер від численних травм після падіння з висоти 17-го поверху.

"Сумно, чудовий музикант", "Неправильно, коли йдуть молоді і повні сил талановиті музиканти", "йому було непросто", "Важко повірити в суїцид", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Роман Гриньов був співзасновником групи FusionPort. Колектив регулярно виступав на джазових фестивалях у Росії і за кордоном.

У 2016 році на нього було скоєно розбійний напад. Зловмисники вдарили джазмена ззаду по голові, і поки він був непритомний, викрали його улюблений інструмент — бас-гітару Fender Jazz Bass 1965.

За кілька днів до загибелі Гриньов на своїй сторінці розмістив свій останній пост, у якому пропонував свою допомогу всім початківцям гітаристам.

"Ставлю руки, правильне звукоздобування, загальна теорія, джазова гармонія. Навчаю грі в стилях джаз, фанк, ритм-н-блюз, і багато чому іншому. Природно індивідуальний підхід до кожного студента. Із задоволенням поділюся з Вами своїм колосальним досвідом гри."

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про смерть ще одного відомого джазмена. Музикант світового рівня пішов з причини важкої хвороби. Американський джазовий трубач Рой Харгроув помер на 50-му році життя.

Про це повідомляє журнал Variety. Зараз вже відомо, що за інформацією видання, причиною смерті артиста став серцевий напад. Повідомляється, що Харгроув вже кілька років перебував на діалізі і був госпіталізований через хворобу нирок.

Також ми писали, що біля свого будинку в Новому Орлеані був застрелений відомий репер. Він дуже любив музику і був прив'язаний до рідної доньки, а його альбоми розходилися величезними накладами. Шоковані фанати сумують і не можуть знайти собі місця.

Деякі музиканти викликають непідробний інтерес у публіки задовго після смерті. Так, нещодавно стали відомі цікаві подробиці з інтимного життя Фредді Мерк'юрі.