Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість красувалася на червоній доріжці в Лос-Анджелесі в дуже незвичайному вбранні - облягаючому замшевому платті і дуже високих ботфортах. Так, дівчина не упустила можливості в черговий раз показати величезні груди в глибокому декольте.

За 13 годин пікантні знімки зібрали 108 тис. лайків. Хтиві фолловери почали розхвалювати Квітко, яка підкреслила всі силіконові принади. Були і ті, хто зазначив, що наряд вийшов дуже невдалим.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.