70-річний мультимільйонер, власник великої будівельної компанії, який є батьком знаменитих супермоделей, Мохамед Хадід протягом трьох років мав таємний роман з молодою починаючою моделлю з Польщі Юстиною Монд.

Про це розповіла сама Юстина, повідомляє видання Daily Mail.

Батько 23-річної Джіджі і 22-річної Белли Хадід, яких народила йому його друга дружина Іоланда Фостер (його дочкам від першого шлюбу - Маріель і Алані - вже за 30), не збирається записуватись до morituri і веде досить активне сексуальне життя. Попри те, що він заручений з 36-річною моделлю і телезіркою з Ірану Шивою Сафаі, Мохамед Хадід не проти позилацятися і до ще молодших представниць прекрасної статі.

З 25-річною Юстиною Мохамед познайомився через Instagram.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Спочатку пара протягом декількох місяців обмінювалася вельми відвертими повідомленнями. Юстина посилала Мохамеду свої фото в оголеному вигляді, а той їй писав, що хотів би "злизувати вареники з її тіла" і просив називати його "татком".

Потім вони домовилися про особисту зустріч, яка відбулася в п'ятизірковому готелі польського міста Вроцлав. Тоді вони вперше зайнялися сексом.

Після цього Монд неодноразово зустрічалася з бізнесменом в різних містах Європи з 2014 по 2017 рік. Він надсилав за нею приватний літак. Дівчина каже, що була зачарована Хадід, незважаючи на величезну різницю у віці.

За словами польки, бізнесмен пропонував їй офіційно стати його дівчиною, але вона відмовилася, так як на той час у неї вже з'явився постійний бойфренд.


При цьому Мохамед з 2013 року заручений з Шивой Сафаі. Юстина впевнена, що він не одружиться на Шиві, так як не любить її по-справжньому - інакше не став би їй зраджувати.

Мохамед Хадід і Шива Сафаі
Мохамед Хадід і Шива Сафаі

Юстина каже, що з Мохамедом вони залишилися друзями і досі підтримують контакт. Свого нового хлопця дівчина вже кинула, оскільки хоче зосередитися на модельній кар'єрі в Лондоні і Нью-Йорку.

Нагадаємо, батькові Белли і Джіджі Хадід висунули серйозні звинувачення: 23-річна модель Міранда Ві заявила, що Мохамед Хадід її зґвалтував.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мультимільйонера Мохамеда Хадіда, який є батьком моделей Джіджі та Белли Хадід, засудили до 200 годин громадських робіт та штрафу у розмірі 3 тисячі доларів за те, що його компанія Hadid Design & Development Group порушила правила будівництва у Лос-Анджелесі.

Також "Знай.ua" писав, Белла і Джіджі Хадід з'явилися разом на вечері BoF500 в рамках Тижня моди в Нью-Йорку. Для червоної доріжки сестри обрали відверті вбрання, чим відразу ж схвилювали всіх шанувальників.