Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим знімком. Так, артистка показала, як виглядає в повсякденному житті. Образ вийшов досить зухвалим, враховуючи і те, що зовсім нещодавно знаменитість перефарбувалася в брюнетку.

"STREETSTYLE🌶#DoDoEveryday", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Кроси🔥😻", "Волосся 😍😍😍", "Шикарно як завжди! Дуже сміливо білі шкарпетки на чорні колготки - але в цілому виглядає супер стильно!", "Викладай нові образи!!! Буде дуже круто", "На любителя звичайно)) як на мене - бомж стайл 😂😂 вибач 😊".

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.