Співачка Руслана пережила переляк через свого улюбленця, песика Чудо. Чотирилапий друг зірки став дуже сильно кашляти, і вона відвезла його до ветклініки.

Як розказала Руслана в своєму Instagram, собаку рятували весь день.

Коли ж небезпека минула, артистка на радощах влаштувала цілу фотосесію з Чудом та лікарями.

Очікується, що через два тижні лікування пес буде зовсім здоровий.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали, що українська співачка, гордість "Євробаченя" Руслана влаштувала пікантну фотосесію та показала українцям своє улюблене місце, де заряджається енергією та гарним настроєм. Артистка провела екскурсію по своєму "енергетично незалежному будинку", який знаходиться поруч зі столицею.

Зірка виклала низку світлин у своєму Facebook, зроблених під час знімань програми для одного з українських каналів. На фото Руслана позує разом зі своїми домашніми улюбленцями, у студії звукозапису.

На одному з фото шанувальники можуть роздивитися той самий дах, на якому українська знаменитість обтиралась снігом та обливалась водою.

Екскурсію виконавиця проводила босоніж. Компанію Руслані склав її чоловік Олександр Ксенофонтов.

Також ми писали, що популярна співачка Руслана Лижичко, яка в 2004 році перемогла на "Євробаченні", знову похвалилася гарною фігурою і стильними купальними костюмами.

Раніше ми також повідомляли, що переможниця Євробачення-2004, українська співачка Руслана стала жертвою хуліганів, коли їхала в "Інтерсіті+" з Києва до Львова. Невідомий поцілив камінням у вікно вагона, в якому їхала артистка, камінь упав прямо на коліна співачці. На щастя, ні вона, і ніхто з інших пасажирів не постраждали.

Нагадаємо, Руслана оголила свій "секрет вічної молодості".

Знай.uа раніше писав, незважаючи на свій вік, співачка Руслана вкотре вирішила продемонструвати свою гарну статуру і чудову фізичну форму.

Також ми писали, відома українська співачка Руслана написала лист підтримки Олександра Костенка, кримському активісту Евромайдана, який знаходиться в російській в'язниці.