Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати бікіні відомого бренду. Так, артистка позувала в двох різних купальниках, однак щось пішло не так.

"Дорогі мої, зима вже близько...🤗 Як і зимові відпустки разом з ласкавим морем і гарячим піском...🏖
чи Це не привід закупится розкішними купальниками від моїх улюблених. Адже для вас вони підготували просто таки шалену АКЦІЮ: скільки купиш купальників стільки ж ти можеш вибрати собі подарунок. Причому твій вибір нічим не обмежений. Від такого просто дах зносить.", - порекомендувала фанатам Бузова. За 14 годин кадр набрав майже 126 тис. лайків, а от коментарі Ольга приховала. Варто відзначити, що недоброзичливці часто критикують форми співачки, адже не дивлячись на те, що дівчина може похвалитися пласким животом і пружними сідницями, хейтери весь час рекомендують їй збільшити груди.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.