Нещодавно український музикант та актор Сергій Бабкін відзначив свій 40-й день народження. За останні кілька років він кардинально змінив творчість – в альбомах практично не зустрінеш пісень російською, всі – звучать по-рідному.

Окрім написання текстів він захоплюється і практиками йоги, частенько подорожує із родиною. "Український Sting" – так впевнено називають позаочі Бабкіна. Можливо, тому, що він його фанат, або за схожість стилів.

Сергій Бабкін, український музикант
Сергій Бабкін, український музикант

"…у мене з'явилося більше пісень українською мовою: стало більше народжуватися фраз, з'являтися ідей. І коли я це зрозумів, я страшно цьому зрадів, бо раніше бувало - одна пісня в одному, ще одна - в іншому альбомі. Мені писати українською мовою складніше, ніж людині, яка народилася у Львові або Івано-Франківську, де з самого народження батьки і всі оточення спілкується з тобою. Я познайомився з українською мовою тільки вступивши до інституту мистецтв на театральне відділення", - зізнався Бабкін.

Сергій Бабкін, український музикант
Сергій Бабкін, український музикант

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Артист не приховує: раніше навіть не замислювався про те, російською чи українською співати, жорстокого поділу не було. Але історія, як бачимо вносить свої корективи навіть у роботу музикантів.

Сергій Бабкін, український музикант
Сергій Бабкін, український музикант

"Хтось в своїй творчості нагадує людям про війну, хтось - про трагедії, хтось - про сміття. Це все правильно і дуже важливо. До Криму і Росію я з концертами не їжджу… Україна за останні роки дуже змінилася. Я помітив зміни буквально недавно. Молодь у нас дуже яскрава, фонтануюча ідеями, дієва, цілеспрямована, стрімка, класна ... Дуже відривається від радянського минулого і це так здорово, так приємно спостерігати", - радіє артист.

Сергій Бабкін, український музикант
Сергій Бабкін, український музикант

Вплинуло й загальне становище на українському ринку: нашої музики тепер значно більше, як на радіо, так і на телебаченні, хоча до неї, стверджує Бабкін, люди ще не звикли:

Сергій Бабкін, український музикант
Сергій Бабкін, український музикант

"В Україні мені подобається наша природа, наше розташування на Землі. Простір, який займає наша країна - дуже круте, на мій погляд: і не гористе, і не в водах, в болотах ... Українці дуже відрізняються від всіх. Вони в міру наївні, дуже зворушливі, сентиментальні, дуже відкриті, тому дуже незахищені внутрішньо. Головна проблема України - лінь, консервативність. Хочеться більше сміливості до розвитку. Не бійтеся робити крок вперед і розвивати себе, будь ласка", - підсумував Бабкін.

Дивіться: Сергій Бабкін - Хто далі йде, новий альбом "Музасфера"

Нагадаємо, Сергій Бабкін розповсюдить свою "Музасферу" по всій Україні.Як повідомляв "Знай.ua", Бабкін похизувався осіннім урожаєм. Також "Знай.ua" писав, Бабкін "змінив професію" і потішив дружину.