Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza», Сергій Бабкін порадував шанувальників новими фото. Так, у своєму Instagram Сергій показав, де і як провів вихідні. Виявилося, що в свій уїк-енд співак вирушив у ліс за грибами. Судячи з геолокації, на тихе полювання Бабкін з сім'єю їздив у Дніпропетровській області.

На одному з фото, яке вийшло ну дуже яскравим і позитивним, Сергій Бабкін тримає в руках великий білий гриб і весело посміхається. Як і годиться, на природу музикант приїхав всім сімейством – з дружиною Сніжаною та дітьми. Також на одному з фото сімейство позує, мабуть, зі своїми друзями чи родичами. На спільному фото "грибники" демонструють свій "улов".

Шанувальники в коментарях почали питати у співака, де саме він збирав такі гарні грибочки, а також ділитися своїм досвідом у цій справі.

"Сергій, відкрийте секрет – у якому чудовому лісі можна пошукати такі чудові гриби? Хочемо поїхати, але не можемо вибрати куди", "Збирати гриби дуже цікаво, особливо коли знаходиш багато і гарних грибів. Вам щастить, що є де гриби збирати", "Ох! Красень! Обожнюю ходити в ліс за грибами", "Де знаходиться цей грибний рай?".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що, Сергій Бабкін спробував себе в ролі кухаря в ресторані японської кухні Ikigai. Відповідні фото музикант опублікував у своєму Instagram. Зазначимо, що на знімках Сергій позує в ролі шеф-кухаря ресторану, де готує страви японської кухні і пригощає своїми кулінарними шедеврами дружину Сніжану Бабкіну. Фотографії вийшли дуже ніжними й теплими. Шанувальники оцінили старання Бабкіна здивувати дружину своїми кулінарними талантами.

Нагадаємо, Сергій Бабкін поширить свою "Музасферу" по всій Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався літом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.