Популярна американська модель Кейт Аптон та її чоловік, бейсболіст Джастін Верлендер, вперше стали батьками.

Радісну інформацію новоспечені батьки повідомили на своїх сторінках в Instagram.

У середу, 7 листопада, знаменита модель народила чарівну донечку, яку назвали Женев'євою.

Зіркова матуся поки не показує прихильникам обличчя свого первістка. Дівчина опублікувала знімок у соцмережі, на якому видно носик та маленьку ручку дитини.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

А от бейсболіст Джастін Верлендер опублікував щемливий допис, до якого прикріпив фото руки новонародженої дівчинки, яку тримають він та Кейт Аптон.

"Ласкаво просимо в цей світ, Женев'єва Аптон Верландер. Ти вкрала моє серце в першу ж секунду, як я тебе побачив" Джастін Верлендер

Нагадаємо, що 26-річна американська супермодель Кейт Аптон, яка вагітна своїм первістком, не кинула тренування в спортзалі і тримає своє тіло в тонусі. Зірка поділилася з шанувальниками в Instagram відеозаписами своїх тренувань, показавши виконання випадів з обтяженням.

Відео знімав тренер моделі Бен Бруно, який тренує Аптон ще з 2016 року.

"Випади з гирями в кожній руці і дитиною в животі. Здається, це дуже важко, але прекрасно бачити, що вона продовжує наполегливо працювати", – прокоментував Бен Бруно.

Як повідомляють американські ЗМІ, зірка зізналася, що нещодавно була змушена зробити перерву в тренуваннях, але потім повернулася до них. Вона розповіла, як змінилися її пріоритети та підхід до вибору вправ в залі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", як багато хто пам'ятає, 26-річний Джордж Гарофало з Коннектикуту зламав безліч iCloud знаменитостей і злив в Мережу відверті знімки таких зірок, як Дженніфер Лоуренс і Кейт Аптон.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що дочка одіозного народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла показала першу фотографію свого новоржденних малюка.