Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила селфі в дзеркалі, показавши, як відпочиває після концерту. Так, артистка роздяглася і заодно похизувалася педикюром.

"#Düsseldorf#Germany🇩🇪#tour оху!!!!! Thanks!!!!!! #aftertheconcert🧝‍♀️💔🖤", - подякувала фанатам Лобода. Фолловери не змогли пройти повз: "Свєтка ви що там гола сидите?", "Більше ніг та інших частин тіла! У Світлани все чудово ❤️", "Світланка ось за провокацію і стиль ми тебе ЛЮБИМО!!! розбурхала народ...", "Богиня 😘😘😘", "Ідеальна ідеальність😍🔥", "Богиня, що ще сказати? 😍💋👍".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.