Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила власну еротичну книжку на 2019 рік і тепер хоче якомога швидше розпродати його. Так, дівчина швидко перегорнула календарик і книжечку, як би випадково засвітивши напікантніші фото.

"Маленькі книжечки і райські календарі на 2019 рік з обмеженим тиражем доступні на сайті AnaCheri.com Книжечка, до речі, була одним з моїх улюблених проектів! Це красиво і артистично, але трохи 18+", - поділилася емоціями Чері. За пару днів сексуальне відео набрало майже 1,4 млн. переглядів. Хтиві фолловери залишилися в захваті, називаючи Ану "лялечкою" і розхвалюючи розкішні форми.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.