Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram новим зимовим знімком. Так, знаменитість позувала в образі красуні блондинки, надівши коротеньке біле плаття, пухнасту шубку і окуляри для сноубордингу.

"Моя третя святкова колекція вже зовсім близько!", - похвалилася лінійкою косметики, яка вийде 19 листопада Кайлі. За 16 годин кадр набрав 4,2 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні захоплювалися стильним кадром, інші ж почали звинувачувати Дженнер у величезній кількості фотошопу, адже її ледве можна впізнати.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.