Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила селфі і зізналася, що давно не виставляла фото такого формату. Так, дівчина позувала у кофтині з глибоким декольте, блискавка якої явно розходилася на масивних грудях.

"Давненько я не постила селфі так що ось, тримайте", - лаконічно підписала кадр Чері. За 18 годин сексуальний знімок набрав майже 217 тис. лайків. Хтиві фолловери не пройшли повз і завалили Ану компліментами. До речі, увагу привернули не тільки груди: шанувальники розхвалили волосся, очі і пишні губи моделі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.