Відома голлівудська серцеїдка Ембер Херд, яка зустрічалася з багатьма зірковими красенями а також з винахідником Ілоном Маском, вміє здійняти фурор своїм виглядом.

Та хіба могла розкішна красуня залишитися непоміченою у мережаному плаття з відвертим декольте і бахромою?

12 листопада в Нью-Йорку пройшла щорічна церемонія вручення премій Glamour Women of the Year Awards 2018, яку проводить журнал Glamour US. Статуетками нагороджуються жінки, які на думку американського глянцю, надихають людей по всьому світу.

Цього разу з нагородами пішли з церемонії актриса Віола Девіс, моделі Кріссі Тейге і Ешлі Грехем, співачка Жанель Моне та багато інших.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Підтримати неймовірних жінок прийшли не менш талановиті голлівудські красуні, серед яких Коро Роша, Карлі Клосс, Клер Дейнс, Іскра Лоуренс, Ембер Херд - всі вони ретельно підготувалися до заходу і підкорення червоної доріжки ефектним вбранням.

32-річна актриса Ембер Херд віддала перевагу білій мереживній сукні-бюстьє від бренду Oscar de la Renta з пікантним декольте і бахромою.

Завершили образ акторки чорні лакові туфлі-човники і яскравий макіяж з акцентом на губи.

Трохи пізніше Ембер доповнила вбрання чорним жакетом.

Нагадаємо, Ембер Херд, яка недавно розлучилася з винахідником Ілоном Маском не стала втрачати часу дарма. Західні таблоїди повідомили, що акторка, здається, знову повернулася до своєї колишньої дівчини Тасі ван Рі. Варто нагадати, що дівчата почали зустрічатися в 2008 році, а в 2012 розлучилися. А нещодавно Тася опублікувала фото з Ембер на своїй сторінці в Instagram, яке викликало підозри у фанатів, що що солодка парочка відновила стосунки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ембер Херд попалась папараці під час романтичної прогулянки з арт-дилером Віто Шнабелем - колишнім акторки Хайді Клум.

Також "Знай.ua" писав, Джонні Депп подав до суду на видання The Sun, яке повідомляло, що він бив свою екс-дружину Ембер Херд. Адвокати Деппа заявляють, що все було навпаки і що це Ембер накидалася на нього з кулаками.