Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. У знаменитості є постійна рубрика "Питання-відповідь", в якій вона щотижня висловлює свою думку з приводу тих чи інших проблем. Так, артистка розповіла про цікавий випадок під час вагітності і зізналася, як сприймати громадську думку.

"У мене Був цікавий випадок під час другої вагітності! Заходжу в салон краси на процедури, мене просять почекати майстра в холі на ресепшн. Як раптом чую з жіночого тіла в мохері, що сиділо до входу ( а відповідно, до мене спиною) лунає грохочуще: «Дівчатка, хто чув, ця кінчена Єфросиніна розродилася вже? Хто там, дівчинка чи хлопчик?» Зал салону завмер, а мохеровое тіло не замовкало : «нє, ну, капець, вона мене бісить, от просто дратує!» Я встаю, підходжу до неї і кажу: «Ви знаєте, я ще не народила, але якщо залишите мені ваш номер, обов'язково повідомлю» На секунду мені навіть шкода стало - настільки її, бідолаху, перекосило від усвідомлення того, що відбувається! З тих пір я завжди думаю, що принаймні є одна людина, яка тепер сто разів подумає перш , ніж обговорювати когось публічно! Якщо б я могла підходити до кожного, хто чеше про мене язиками не бог зна що, то мені б дали нобелівську премію за вміння переміщуватися в тисячу місць одночасно! Однак я знаю найвідомішу ремарку на це: «ти публічна, от і терпи!» З цим не посперечаєшся, але терпіти це одне, а дозволяти себе руйнувати - інше!
На моєму каналі або по посиланню в профілі повне відео #ВопросОтвет: « Як сприймати громадську думку?» П. С. Поки я писала цей пост, на мою сестру на вході в спортклуб жінка накинулася з кулаками, матами і прокльонами на адресу нашої сім'ї, звинувачуючи її в тому, що Ліза заблокувала її - причому, за образи! Чужа думка, як бачите, зараз не має обмежень....", - поділилася історією Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.