Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість стверджує, що риси обличчя і пишні форми дала їй сама природа, і навіть були фанати, які сліпо в це вірили. Зовсім нещодавно в мережу злили фото дівчини без фотошопу і відразу стало зрозуміло, як сильно вона працює над кожним своїм постом.

"Бережи Господь фотошоп!", - свідчить підпис над кадром. Фолловери залишилися, м'яко кажучи, в шоці, а деякі порівняли Квітко з персонажем серіалу "Татусеві дочки" Іллею Полежайкіним. Користувачі мережі почали коментувати: "Права фотка схожа на Полежайкіна 😂😂", "Вона взагалі корова у всіх ракурсах", "Полежайкін вже не той...", "А нахрен вона себе жирною зробила?", "Він їй не допоміг все одно".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.