Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість приміряла крихітний купальник, рекламуючи черговий бренд. Так, дівчина вирішила позасмагати, присівши на м'який стілець і показавши всі свої силіконові принади крупним планом.

За 15 годин фото набрало майже 176 тис. лайків. Фолловери почали пускати слинки, розглядаючи тонку талію, величезні груди і пишні стегна Квітко. Були і ті, хто примітив фотошоп і попросив не обманювати шанувальників.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.