Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим знімком з салону авто. Так, дівчина зібралася відвідати івент відомого бренду Fashiоnnova, надівши тільки коротенький білий топ на зав'язках і облягаючі штани зі зміїним анімалістичним принтом.

"На шляху до івенту @fashionnova і @iamcardib", - розповіла про свої плани Квітко. За 6 годин кадр набрав 58 тис. лайків. Фолловери залишилися захваті і буквально завалили Анастасію компліментами. Багато шанувальників також побажали моделі гарного вечора.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.