Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову порадував своїх фоловерів в Instagram яскравим спільним кадром зі співачкою Настею Каменських, яким давно приписують роман і шлюб. Нещодавно знаменитості відправилися в Лас-Вегас, виставляючи безліч фото з червоної доріжки Latin Grammy 2018. Так, фанати відзначили, що артист нагадує їм Віна Дизеля, правда, поки що тільки зачіскою.

"Latin Grammy 2018 ,Red Carpet with NK @kamenskux Las Vegas", - лаконічно поділився місцезнаходженням Потап. Фолловери не пройшли повз: "Оце Він Дизель розповнів))", "Прекрасна пара 💞,щастя вам.", "Ну, просто СЕРЦЕ-ПЕЧІНКА😁 ЧОЛОВІК І ЖІНКА😁", "Штори бомба", "Ви такі класні!😍🔥👏 Молодці!👍", "Він Дизель))".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Юрій Горбунов розмістив на сторінці свого мікроблогу фото, на якому позує зі священнослужителем. Однак фото виявилося не простим, адже в ролі священика виступив співак і продюсер Потап. Одягатися в такий спосіб Потапа змусила участь у зйомках комедії «Скажене весілля».

Також Потап представив нову підопічну - 21-річну Мішель Андраде. Сама дівчина родом з далекої Болівії. Нещодавно відбувся її дебют на "Чорноморських Іграх" у Скадовську, про що репер радісно заявив, показавши уривок з виступу Мішель.