Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз похвалитися фігурою, виставивши напоказ всі принади в костюмі, який їй так і не вдалося застебнути. Таким чином дівчина вирішила прорекламувати відомий бренд одягу.

За 9 годин фото набрало 124 тис. лайків. На цей раз далеко не всі залишилися задоволені: "А навіщо так все обтягувати і відкривати ? Думав, таку фігуру прийнято менше показувати, ні?" "*** Баба з жопою метр на метр, розташувалася, як ларьок продовольчий", "Спина, напевно, дуже сильна.", "У вас ніколи не буває верхніх гудзиків😂і блискавка до кінця не працює,модель не повинна завжди показувати жопу і груди,це роблять .......🙈", "100% plastic", "Повія. У тебе є гарячі фото, але не вони дали тобі дім, Ламборджіні і Феррарі".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.