Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила зі своїм бойфрендом на вечірку популярного бренду FashionNova. Якщо коханий дівчини був одягнений по погоді, то сама Ана вирішила привернути увагу короткими прозорими шортами і маєчкою, під якою, звичайно ж, не було ліфчика.

"Минулий вечір з моїм коханням на @fashionnova і @iamcardib", - поділилася емоціями Чері. За 6 годин кадр зібрав понад 126 тис. лайків. Фолловери почали писати, як чудово, що Ана звільнила соски від бюстгалтера. Були і ті, хто засмутився, тому що у моделі є бойфренд.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.