Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото в чорному боді.

На знімку співачка позує у спокусливій позі з пальцем біля губ, як би кажучи "мовчіть". Дівчина одягнена в сексуальне чорне боді, яке відкриває вид на пишні груди. Також в кадрі видно стрункі ніжки співачки, а волосся на її голові сильно розпатлане.

"Якщо жінка мовчить - слухайте уважно! Солодких снів, мої Хороші!", - підписала знімок артистка. А шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографія сподобалася і вони засипали дівчину компліментами.

"Еріка, ви мій ідеал вже багато років. Я завжди любила і люблю вас", "Сексі", "Вау, красуня, прям сексі-сексі", "Красуня", "Мені здається, що Еріка занадто худа", "Еріка, ти просто вогонь", "Яка ти красива і мила", "Якщо жінка мовчить, не перебивайте її", "Якщо жінка артистка – вона гаряча красуня", "Сексуальна дівчинка", "Поважайте себе, Еріка", "Супер крихітка", "Яка гарна. І не скажеш, що 30 років, максимум 25", "Яка кішечка", - пишуть захоплені шанувальники співачки.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше повідомлялося, що солістка ВІА Гри показала свої принади під гарячим сонечком. Відома співачка і учасниця групи "ВІА Гра" Еріка Герцег вирішила позасмагати і спокусливо вляглася на сонечку. Відповідне фото вона виклала на своїй сторінці в Instagram. "Сонце. Релакс", - написала блондинка.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.