Французька співачка і актриса Ванесса Параді випустила новий альбом Les Sources. Це перша платівка співачки з часів Love Songs (2013). У реліз увійшли 12 треків.

Другим номером в альбомі йде пісня Kiev. Посеред засніженого Києва лірична героїня Ванесси Параді згадує гарячі поцілунки свого коханого, які залишилися далеко позаду.

Нагадаємо, що актриса і співачка побувала в українській столиці в лютому 2016 року, коли знімалася у фільмі "Іній" литовського режисера Шарунаса Бартаса.

Її новий альбом записаний у співпраці з музикантами Адрієном Галло і Фабіо Вискольозі. Над текстами допомагав працювати чоловік Ванесси, письменник і режисер Самюель Беншетрі. Пісню Kiev співачка написала сама. Платівку записували на студії в Лос-Анджелесі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

В 1998 році Ванесса Параді стала коханою Джонні Деппа. У них народилися двоє дітей - дочка Лілі-Роуз Мелоді у травні 1999 і син Джон Крістофер (Джек) Депп III в квітні 2002 року. 19 червня 2012 року публіцист Деппа зробила заяву, що Депп і Параді розлучилися.

У червні 2018 року Ванесса Параді вперше офіційно вийшла заміж. 45-річна актриса обвінчалася з французьким режисером Семюелем Беншетрі.

Відома французька актриса і колишня дружина Джонні Деппа Ванесса Параді пропустила прем'єру фільму "Ніж у серце" з її участю. Причиною стала несподівана хвороба сина зірок. Про це пише журнал People.

"На жаль, Ванесса Параді не змогла приєднатись до нас через серйозні проблеми зі здоров'ям її сина", - сказав режисер Ян Гонсалес.

"Знай.uа" розповідав про те, що колишня цивільна дружина і мати дітей голлівудського красеня Джноні Деппа Ванесса параді зібралася під вінець.