Між українською співачкою Світланою Лободою і солістом Rammsten Тіллем Ліндеманном все скінчено? А починалося? Фанати ламають голову над тривожним посланням екс-ВІА ГРИ у її Instagram. Лобода виклала чорно-білу фотографію з одного з виступів з підписом: "От і ми розлучаємося з тобою, закриваючи на серці всі двері. Ти стаєш знову мрією і моєю найбільшою втратою".

Очевидно, що це цитата з нової пісні Лободи – INSTADRAMA, в якій йдеться про розставання пари, де закохані лише залишаються віртуальними друзями один в одного у популярній соціальній мережі. Але сама співачка обмовилася про те, що ця пісня для неї – занадто особиста. А в світлі останніх подій і чуток про її роман з Тіллем Ліндеманном, і того, що Тілль приїхав забирати її з лікарні і повів за руку, а також зізнань Тілля, що він не хоче сім'ю і не вірить в любов, є підстави підозрювати, що Ліндеманн все-таки кинув українську коханку.

І хоча старша донька Лободи носить таке ж прикраса, як у Тілля, а молодша і зовсім названа на честь лідера Rammstein - Тільдою, очевидно, що між парою не все так гладко. Є думка, що всю цю кашу з Линдеманном Лобода заварила для піару і відведення очей від свого справжнього особистого життя, а тепер настав час згортати легенду. Але не виключено і те, що Тілль дійсно знову стає для Світлани недосяжною мрією.

Як раніше повідомляв Знай.uа, 55-річний Тілль оголосив себе розчарованим в любові. Він зазначив, що розмірене сімейне життя – це не для нього, а ті, хто шукають любов – дурні. Лобода, незважаючи на епатажний імідж, тягнеться до сім'ї і затишку, а Линдеманну, за його власним визнанням, хочеться “Движухи”. Ось і не зрослося, швидше за все, а могли б бути приголомшливою парою – жіночна і витончена Світлана і брутальний вокаліст Раммштайн з силою і смутком у погляді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ліндеманн заявив, що сім'я йому не потрібна. З віком він тягнеться до руху і свободи, а розмірені сімейні будні позбавляють його натхнення.

"З віком мені більше хочеться руху. Нудна сімейне життя не для мене, я не хочу сказати, що сімейне життя-це щось погане, просто я дуже рано став батьком, у мене дві дочки, я не зміг насолодитися своєю юністю повною мірою. Зараз мені, як тінейджеру, хочеться движухи — скакати, стрибати. Діти виросли, все владналося — будинок, собака", — розповів Тілль.

Як раніше повідомляв Знай.uа Лобода для конспірації одягла перуку і поїхала до Линдеманну, але фанати її все ж викрили.

Нагадаємо, Лобода і Тілль втекли на таємне побачення, але фанати побачили всі.

Також ми писали, що у старшій доньці Лободи на шиї – така сама прикраса, як у Тілля. Дочка видала нову мамину любов в Instagram співачки.