Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже лагідним селфі з маленькою донькою Стормі. Так, молода мама ніжно дивилася в очі дитинці і написала зворушливий пост. Також знаменитість поділилася відео, на якому вчить вимовляти Стормі своє ім'я і назву власного бренду.

"Оу, я так її люблю. Живий дихаючий шматочок мого серця", - трепетно підписала спільний кадр Дженнер. За 18 годин фото зібрало майже 8 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, адже Кайлі завжди виставляє дуже ніжні знімки сім'ї.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.