Український співак, улюбленець жінок і секс-символ Олег Винник приїхав з концертом до Мінська і був до сліз зворушений тим, як його зустріла білоруська столиця. Його виступ зірвав повний аншлаг, зал був переповнений, а самого співака багато разів викликали на "біс" і не збиралися відпускати. Розчулений Олег Винник поділився емоціями від прибуття в Білорусь.

"Я завжди із задоволенням повертаюся в Білорусь. З самого першого приїзду відчуваю тут шанобливе і неймовірно тепле ставлення до себе, це дуже цінно", - зазначив музикант.

Винник поїхав до Мінська після двох суперуспішних концертів в київському Палаці спорту з сольною програмою "Ти в курсі". Тепер співак виступив на головній сцені Білорусі, в Палаці республіки. Олег оцінив душевну атмосферу і те, як його зустріли глядачі – підспівували, танцювали, аплодували стоячи і не відпускали Олега Винника за лаштунки.

За кілька тижнів до виступу, квитки на Винника розлетілися, як гарячі пиріжки.

Площадка, яку збирає далеко не кожен виконавець, була абсолютно заповнена.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я насолоджувався публікою в залі. Білоруси довго придивляються, оцінюють. Тому мені дуже приємно, що мене полюбили і прийняли. Я вдячний Мінську за гостинність та щирість", - поділився враженнями артист.

Зазначимо, Олег Винник вже не вперше виступає в Білорусі. Зокрема, минулого літа співак представив рідну країну в рамках Днів культури України в Мінську, Гомелі та Олександрії, а також на XXVII Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар" у Вітебську. Вже завтра артист вирушає на гастролі в Кременчук, а 4 і 5 грудня завершить тур "Ти в курсі" концертами в р. Черкаси.

Як раніше повідомляв Знай.иа, Олег Винник заблукав в загадковому форте і порадував шанувальниць новими фотографіями.

На фотографіях Олег Винник позує біля стін форту, а за його спиною видно галерею колон. Артист одягнений в прості сірі штани та світлу футболку, на його обличчі задумливий вираз, а волосся зібране у хвіст ззаду. У підписі до фото Винник написав: "Мрійте, не обмежуючи свою уяву".

Прихильниці, звичайно, не залишилися байдужі до нових фотографій в записі улюбленого артиста і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Нагадаємо, Винник дав вовчицям те, чого вони давно хотіли. Співак опублікував у своєму профілі кілька крутих знімків зі свого концерту в Запоріжжі. "Я не втомлюся любити вас!", - підписав фотографії співак словами зі своєї пісні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав вовчицям те, що вони хотіли побачити.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник заговорив про дві смужки і спантеличив вовчиць.