Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі дві фотографії з загадкового місця.

Уважні шанувальники відразу здогадалися, що це за місце. В українських ЗМІ не раз повідомляли, що Олег Винник нещодавно відвідав Рівненську область, зокрема, місто Дубно. У цьому райцентрі артист побував на екскурсії в знаменитому замку. А ось свіжі фото в профілі Винника зроблені недалеко від Дубно – у селі Тараканів. Саме там знаходиться загадковий Тараканівський форт, який вражає уяву своєю величчю.

На фотографіях Олег Винник позує біля стін форту, а за його спиною видно галерею колон. Артист одягнений в прості сірі штани та світлу футболку, на його обличчі задумливий вираз, а волосся зібране у хвіст ззаду. У підписі до фото Винник написав: "Мрійте, не обмежуючи свою уяву".

Прихильниці, звичайно, не залишилися байдужі до нових фотографій в записі улюбленого артиста і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"О, Тараканівський форт", "Ваші фото завжди такі різні, такі цікаві", "Олег, ви просто красень!", "Таке класне фото!", "Дуже гарно співаєте!", "Мені дуже подобаються ваші пісні!", "Кращий", "Я вірю, що колись всі люди будуть доброзичливі один до одного", "Я закохана у вас", "Прекрасний і загадковий Тараканівський форт", "Любимо Вас", "Я ваша фанатка", "Ти і є мрія", "Ваші пісні допомагають мріяти! Спасибі!" "Яке місце гарне", - пишуть захоплені прихильниці артиста.

Нагадаємо, Винник дав вовчицям те, чого вони давно хотіли. Співак опублікував у своєму профілі кілька крутих знімків зі свого концерту в Запоріжжі. "Я не втомлюся любити вас!", - підписав фотографії співак словами зі своєї пісні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав вовчицям те, що вони хотіли побачити.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник заговорив про дві смужки і спантеличив вовчиць.