Як повідомляють російські ЗМІ, в мережу просочився гарячий ексклюзив про особисте життя відомого Репера Гуфа і його нової пасії.

Знайомтеся, Яна, 18 років, живе в Єкатеринбурзі, спить з Гуфом. Пікантна деталь: на момент першого інтимного зв'язку Яні було 16. Не поспішайте садити Гуфа за ґрати, 16 - це вік згоди. А Яна була зовсім не проти. Олексій так сильно запав їй у душу, що вона погрожувала розповісти про все Кеті. Гуф виявився не в захваті від цієї ідеї, і у нас є аудіо, яке підтверджує це повідомляють російські ЗМІ

репер Гуф (Олексій Долматов)
репер Гуф (Олексій Долматов)

"Як я можу з тобою спілкуватися, якщо ти мене шантажуєш тим, що розкажеш моїй жінці, що ми з тобою тр**лися…."

Нагадаємо, $150 тисяч за застреленого сина: Каньє Уест заплатив кругленьку суму сім'ї охоронця

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відомий американський музикант Каньє Уест пожертвував $150 тисяч сім'ї Джемела Робінсона, якого застрелив поліцейський. Репер вніс пожертвування через сторінку GoFoundMe.

Темношкірого охоронця в листопаді 2018 року в барі передмістя Чикаго застрелив поліцейський. Трагічний інцидент стався на зміну, коли він понаднормово працював охоронцем.

Каньє Уест
Каньє Уест

26-річний Джемел Робінсон працював охоронцем у барі, він взяв додаткові зміни для того, щоб заробити більше грошей і купити різдвяні подарунки дружині і 9-місячному сину. Він зупинив озброєного злочинця і повалив його на землю.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Настя, давай до побачення: Потап показав нову пасію, фанати обурені, такого ніхто не очікував

Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі. І якщо по приїзду туди Потап викладав фотографії з Каменських, то цього разу він здивував знімком з незнайомкою.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Потапа в соцмережі і яку він зробив сам, він позує в компанії симпатичної дівчини. На знімку Потап стоїть у сонцезахисних окулярах, а красуня разом з ним загадково дивиться в камеру і посміхається.

Також Знай.ua писав про те, що "Бомба, булочка, хлібоблудниця, сатаністка", - вихователька-реперша Alyona дала бій хейтерам, збирається нести пишні форми в шоубізнес