Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі часто радує шанувальників відвертими фото зі зйомок для брендів і глянців. Незважаючи на те, що модель народила первістка трохи більше року тому, вона швидко повернулася в колишню форму і продовжує роботу в модельній індустрії. Цього разу дівчина порадувала шанувальників оголеними фотографіями. Відповідні знімки знаменитість опублікувала у своєму Instagram.

Так, на сторінці Розі Хантінгтон-Уайтлі з'явилося декілька чорно-білих фотографій, на яких вона позує в темному роздільному купальнику. Зйомка проходила в незвичайному місці – на фото видно пишне листя, схоже на пальми. На одній з фотографій Розі стоїть в дивній позі, від чого, здається, що вона заглядає в свої трусики. Шанувальники відзначили відмінну фізичну форму моделі, адже вона не так давно народила дитину голлівудському акторові Джейсону Стетхему.

"Ви привабливі і захоплюючі", "Ви так прекрасні", "Богиня", "Королева", "Справжня бомба", "Дивиться типу, що там в трусах", Ти приголомшливий ангел", "Це реально ви? Як всі інші прості смертні повинні впоратися з цим?", "Твоє тіло божевільне", "Абсолютно красива", "Найкрасивіша жінка", "Вона насправді неймовірна", - пишуть захоплені шанувальники.

Раніше повідомлялося, що ангел Victoria's Secret показала, чому Джейсон Стетхем вибрав її. Британська топ-модель Розі Хантінгтон-Уайтлі продемонструвала своїм шанувальникам, що осінь створена не тільки для бежа або бургунді, але і для більш свіжих відтінків, наприклад, лавандового. Для ніжної осінньої фотосесії 31-річна наречена Джейсона Стетхема вибрала світло-лілове плаття американського бренду Ellery. Цей наряд призначений для участі в шоу Extra, вона доповнила мінімалістичними білими мюлями на шпильці.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, кохана Стетхема блиснула "персиками" у відвертому вбранні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Стетхема показала змінену фігуру.

Також портал "Знай.uа" писав, що найдорожча модель світу вперше роздяглася після пологів.