Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram зухвалим образом. Так, знаменитість позувала у вінілових облягаючих штанях і прозорому боді, засипаним стразами на грудях. Артистка також помітила, що шанувальники стали добрішими і більше не залишають поганих коментарів.

"Спасибі за всі теплі слова під ранковим фото 😍🤗 навіть дивно, що вже не було поганих коментів 🙈🤷🏼‍♀️😂 може нарешті пройшли осінні загострення?))
Тоді трохи вечірнього настрою 🖤😎🔥", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Єдина жінка мотивує мене на красу 😍❤️😍😍😍 ви така молодець 👍 а ви їсте хліб хоч раз в рік 🙄?", "Ну прям Жінка-Кішка! 😂😂😂Тільки маски з вушками не вистачає! 👍 ❤", "Башка не відкрутилася? Так вертиш))", "Масаж голови звичайно потрібен...", "Костюм шикарний!! Як і сама володарка💖💖💖".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.