Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася величезними силіконовими сідницями, ледь умістивши їх в короткі джинсові шорти. Таким чином дівчина прорекламувала відомий бренд одягу, який, чомусь, надсилає Анастасії речі на кілька розмірів менше.

"Гарного всім дня", - побажала фанатам Квітко. За 14 годин кадр набрав 143 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати пишні форми моделі. Були і ті, хто не зрозумів, як сексуальна дівчина змогла надіти такі короткі і вузькі шортики.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.