Відомий український рок-музикант, фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич повідомив сумну звістку. Після тривалої хвороби з життя пішла найближча йому людина - батько.

Про страшну трагедію музикант написав у своєму Facebook. Женя Галич залишив кілька теплих слів в пам'ять про батька, а також подякував всім небайдужим людям, які підтримували його сім'ю у складні часи.

"Друзі. Спасибі всім, хто всі ці роки підтримував мене і мою сім'ю в боротьбі з хворобою мого тата. Я ніколи цього не забуду. Сьогодні тата не стало. Він заснув. Іванович, ти найкращий батько в світі. Ти прожив гідне життя. Побачив чотирьох онуків, виховав мене з братом такими, якими ми зараз є. Все найкраще, що є в моєму характері - це твоє. Всі мої друзі знають, як сильно я тебе люблю і поважаю. Ти - мій герой. Назавжди. Спи спокійно!"

Також до посту пам'яті Женя Галич прикріпив сімейну фотографію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що популярный український рок-музикант, лідер групи O. Torvald Женя Галич розповів, як проходили зйомки кліпу на пісню "Вечір в Ріо", яку вони записали разом з лідером гурту "Бумбокс".

"Пісня "Ріо" була написана під час роботи над альбомом "Ти Є" в 2014 році. У групи O. Torvald була крута музика, але ми не знали, як це реалізувати. І ось одного разу на студію приїхав Андрій Хливнюк і почав наспівувати свої варіанти тексту. В результаті вийшла спільна пісня, яка називається "Вечір в Ріо", повідомляв Галич.

Галич розповів, що для зйомок кліпу потрібна хороша фізична підготовка.

Як повідомляв Знай.uа, відомий український рок-музикант, лідер гурту o.torvald Женя Галич взяв участь у благодійному аукціоні.

Також Знай.ua писав, український рокер Женя Галич розповів про дитячі витівки однорічного сина.