Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райські Сейшели для чергових зйомок. Так, артистка позувала в яскравому купальнику з колаборації Moschino і H&M, демонструючи плаский животик.

"Вдалося пару годин перед зйомками позасмагати і насолодитися шумом океану 🌞🌴 🌊 життя прекрасне 🌎🌍🌏 трішки Сейшельських фарб в стрічку 💫", - поділилася радістю Бузова. Фолловери ж розкритикували Ольгу: "Доска, два соска.", "Цицьки де діла? 😢", "Кошмар просто 😂😂😂😂", "Прес таємничим чином зник 😂😂", "Чому кубики не намалювала😂", "😂🤣 фотошоп поплив на животі", "Мерзенна каракатиця".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає.

Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях.

А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.