Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram зворушливими кадрами сім'ї в честь Дня подяки. Так, знаменитість позувала у чорно-білій фотосесії з маленькою донькою Стормі і коханим, батьком дитини, репером Тревісом Скоттом.

"Вдячна", - лаконічно висловила любов Кайлі. За 15 годин зворушливий знімок зібрав понад 9,2 млн. лайків. Фолловери залишилися просто в захваті і почали засипати молоду сім'ю компліментами. Багато хто також зазначили, що у Стормі дивовижні великі очі, а ось Тревіс виглядає трохи понурим.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.