Відома телеведуча, зірка програми про подорожі "Орел і Решка" і фіналістка "Танців з Зірками" Леся Нікітюк поділилася в Instagram сексуальним знімком. Правда, на смішному тлі. На фото дівчина в бархатному піджаку під яким виразно проглядається відсутність спідньої білизни, варто в туалеті і, дивлячись у дзеркало, запитує в тексті коментаря, чи готові її фанатки до "Чорної П'ятниці".

Фолловери відразу відзначили пристрасний погляд шоу-діви, порівнюючи її з тигрицею, то з "молодої вовчицею" Олега Винника.

"З погляду видно, що #чернаяпятница настала, куди на закупи, дівчата?", - підписала грайливий знімок знаменитість. Зазначимо, Никитюк позує в туалеті, при цьому одягнена вона досить дивно. Дівчина постала в піджаку на голе тіло і колготках у чорний горошок.
Зазначимо, передплатникам дуже сподобався даний знімок, і вони закидали телеведучу приємними коментарями і компліментами. "Погляд як у пантери, сексуальна", "Молода вовчиця! Красуня, що тут додати?", "Дуже личить чорний оксамит! Прям чудово виглядає!", "Леся як завжди красуня, фігура проста бомба, бажаю успіхів у всіх справах", "Я так довго чекав ось саме таке твоє фото, в піджаку на голе тіло, але навіть не думав, що це буде так круто!" , "Хмельницька Тігріца", "найчарівніша і найпривабливіша ведуча! Успіхів і удачі в житті і в роботі!!", "Лесичка, ви класна дівчина!!!"

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Знай.uа" писав, що Лесю Никитюк насильно відправили заміж. Фолловери повідомили, що Лесю час мати своїх дітей. Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість влаштувала цілу фотосесію з милим вихованцем - собачкою породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафчик. Так, артистка позувала в довгому білому пишному платті, затишному светрі і масивних черевиках.

❤️", - лаконічно підписала кадр Никитюк. Фолловери не пройшли повз: "Пора заміж і діток!!!", "Леся, який ніжний та гарний образ)", "Краса!!! І Ви, і Рафчик! 🤗", "Така фотка амфосферная, затишна 😇😻", "Леся, пора фотки зі своїми дітками викладати, а ти з собачками играешся і сюсюкаешся", "Який чарівний образ, легкий і повітряний

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".