Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram зворушливим спільним фото зі старшою донькою Сонею. Так, артистка трепетно привітала з Днем матері свою маму Тетяну Галушку.

"Тільки коли з'являються діти, починаєш по-справжньому розуміти, яке це - бути Мамою. Любити безумовно. Підтримувати в усьому. Мати сили не ображатися. І поза всім стає найважливішим одне. Лише б мама була жива. ❤ @mami4_7", - трепетно підписала кадр Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "@ververa чому без молодшої?)", "Таак ви ще рано стали мамою!!!! А зараз як подруги))))))9", "Згодна з вами...
Всім мамам на землі бажаю міцного здоров'я ❤️❤️❤️ і довгих років життя ❤️❤️❤️❤️❤️", "ви надихаєте своїми фото і тим, що ви несете через них, відчувається тепло ))) спасибі, що ділитесь))", "Ого дітя,😲хто дітя а хто мама", "Віра яка ж ви правильна 👍🏽аж до сліз 😍".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.