Співачка Ані Лорак не кожному українцю до душі через свою сумнівну позицію щодо російської агресії, але одне можна точно визнати - виглядає вона чудово. Лорак по праву вважається однією з найкрасивіших зірок українського шоу-бізнесу, вона ніби ніколи не старішає і не товстішає. На які хитрощі вона йде заради краси? Про це передає Clutch.

Ані Лорак
Ані Лорак

Топ-7 порад від зірки:

"У першу чергу це сон. Потрібно спати обов'язково 8-9 годин. Відпочивати необхідно, не чекаючи, коли втома звалить з ніг".

"Не можна їсти після 18:00! Важливо не переїдати, а також відмовитися від хліба, а солодке їсти тільки в помірних кількостях".

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Кожен день я роблю зарядку. Просто лежачи на ліжку, коли тільки прокинулася, качаю прес".

Ані Лорак
Ані Лорак

"Доглядаю за своєю шкірою щодня. Якщо говорити про догляд за обличчям, щодня використовую зволожуючий крем і крем для очей. Періодично, роблю маски для обличчя, одна з улюблених — маска з водоростей, роблю у косметолога, щоб пори могли дихати, обов'язково необхідно раз на місяць використовувати скраб для обличчя".

Ані Лорак
Ані Лорак

"Налаштуватися на новий робочий день і швидко прийти до тями мені допомагає контрастний душ".

"Я завжди кажу: якщо є час, присвяти його собі!".

Ані Лорак на обкладинці журналу Maxim 2015 рік
Ані Лорак на обкладинці журналу Maxim 2015 рік

Нагадаємо, скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російським містам, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографії свого виступу на вечірці журналу GQ.

Раніше Знай.ua повідомляв, в неділю, 18 листопада, в Білорусі відбувся великий сольний концерт співака ALEKSEEV. Справжнім сюрпризом для глядачів став довгоочікуваний дует ALEKSEEV і Ані Лорак - спеціальної гості шоу.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак похвалилася тизером кліпу, з'явившись оголеною в деяких моментах.