Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографії свого виступу на вечірці журналу GQ.

На фотографіях Ані Лорак позує на сцені під час виступу. Для вечірки вона одягла темне сріблясте плаття, яке блищало у світлі світломузики. Наряд загалом закритий, але він має пікантний розріз, який оголив ногу співачки. На її обличчі яскравий сценічний макіяж, а волосся розпущене.

Відомо, що церемонія GQ Super Women журналу GQ проходила в особняку на Волхонці 22 листопада. Це була перша подібна церемонія в історії видання, а статуетки дісталися 13 успішним жінкам. Саме на цьому заході виступали російські зірки, серед яких і українська співачка-запроданка Ані Лорак.

Фотографії на своїй сторінці артистка підписала коротко: "Дивовижний вечір". Шанувальники не змогли пройти повз і почали коментувати нову публікацію на сторінці Лорак.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Приголомшлива жінка! Чудовий людина, здатна підняти настрій, змусити посміхнутися навіть на відстані, одним своїм голосом!", "Жінка-вогонь, дуже красива, талановита, прикраса будь-якого концерту", "Спасибі Вам, за цей вечір! Кожен раз, дивлячись відео з виступу, так і хочеться опинитися з вами, підтримати Вас, співати разом. Сподіваюся, скоро це станеться!", "Така Лорак широколяпа!", "Кобила Лорак – бедриста!", "Ані, могли б і в Україні зробити концерт", - пишуть фоловери у коментарях до фото Лорак.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.