Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжним чорно-білим фото. Так, артистка позувала в джинсах на високій талії та чорній футболці, доповнивши образ масивними ланцюгами.

"Прилети до мене", - заінтригувала підписом Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Без віку 😍", "Ідеальна жінка 😍😘", "Кішечка така💞", "Ніжна і прекрасна як завжди 🔥🔥", "Богиня краси) 😍 я захоплююся вашими піснями) вони самі круті) 😊", "Завжди суперська, але з хвостиком🔥🔥🔥💕💕💕💕💕".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.