Популярна барбадоська співачка Рианна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X, в якому приміряла на собі сексуальний образ. Так, артистка позувала в ніжному мереживному боді, сидячи в мильній бульці.

"А ви внесли білизну в свій святковий вішліст? Виберіть щось, а ще готуйтеся до нової колекції 5 грудня!", - прорекламувала Ріанна. За 8 годин кадр набрав 2,1 млн. лайків. Фолловери ж почали пускати слинку й розхвалювати свого кумира. Були і ті, хто помітив, що Рірі різко схудла.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ріанна тепер не тільки співає пісні, а ще й зарекомендувала себе як чудовий дизайнер одягу. Красуня почуває себе впевнено в будь-якій вазі і часто демонструє свої принади на камеру.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Також Ріанна показала нову обкладинку культового глянцю Vogue Великобританія за вересень. Фотосесія вийшла дуже незвичайною, і здається, артистка повернула в моду брови-ниточки.